Tietoa meistä

Tervetuloa Papukaijakoulutusta.net:iin!

Olemme kahden hengen tiimi, joka kouluttaa lemmikkipapukaijoja valokuvauksiin, elokuviin, mainoksiin ja muihin vastaaviin medioihin. Noudatamme koulutuksessamme ns. positiivista vahvistamista ja pyrimme toimimaan aina linnun ehdoilla, tehden tilanteesta myös koulutettavamme kannalta hauskan tapahtuman! Papukaijatähtöstemme joukosta löytyy niin suuria kuin pieniäkin lintuja, jotka median ulkopuolella oleskelevat rakastettuina perheenjäseninämme. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja tiedustele lisää!

 

idaeetu7668pieniIda-Emilia Kaukonen
Ida-Emilia Kaukonen sai ensimmäisen oman papukaijansa 7-vuotiaana ja siitä harrastus onkin paisunut aina kasvatustoimintaan asti. Ida-Emilia vastaa Papukaijakoulutusta.net:in vilkkaasta valkovatsa-aratti Pyrosta sekä pienemmistä papukaijatähdistä Wryystä, Seristä, muista neitokakaduista. Lisäksi hän toimii avustajana suurempien lintujen keikoilla. Ida-Emilialla on takanaan Eläinkoulutuskeskuksen opintoja ja tulevaisuudessa häämöttänee näyttötutkinto.

Ida-Emilia on kuulunut Lemmikkilinnut Kaijuli ry:n hallitukseen vuodesta 2007, minkä lisäksi hän toimii yhdistyksen kasvatusasiavastaavana. Koulutukseltaan Ida-Emilia on teatteri-ilmaisun ohjaaja ja hänellä on kokemusta erilaisista medioista mm. näyttelijänä, kakkosapulaisohjaajana ja settimaskeeraajana toimiessa. Harrastuksekseen hän on tehnyt myös mallintöitä, joten mainosala on yleisesti tuttu. Elävää kuvaa vaativissa otoksissa Ida-Emilia onkin mukana opastamassa settiläisiä siitä, mitä lintujen kanssa on otettava huomioon esimerkiksi valojen ja muun laitteiston suhteen.

 

seminaari_0271

Jonne Stenroth

Jonne Stenroth on pitkän linjan papukaijaharrastaja, jolle linnut ovat olleet kiinnostuksen kohde pienestä pitäen. Jonne kuuluu Lemmikkilinnut Kaijuli ry:n hallitukseen ja toimii lisäksi yhdistyksen sijoitusrinkivastaavana, ja hän onkin tunnettu harrastuksen parissa aktiivisuudestaan. Jonne vastaa Papukaijakoulutusta.net:in suuremmista papukaijoista: Clarasta, Lawrencesta ja Nooasta.

Lintujen lisäksi Jonnen eläinperheeseen kuuluu akvaariokaloja ja kilpikonnia, jotka asustavat hänen kanssaan Paraisilla omakotitalossa mahdollisimman suuren tilan tarjoamisen mahdollistamiseksi. Lintuharrastuksen ja työn ohella Jonne opiskelee biologiaa, josta onkin ollut hyötyä myös lintuharrastuksen parissa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Tietoa meistä